Say HelloCloud!

Hello cloud!

Wilt u uw mensen en kennis verbinden en informatie toegankelijk maken binnen uw organisatie? Of denkt u erover om uw omgeving naar de cloud te brengen, maar bent u nog niet overtuigd van de voordelen? Werkt u al SharePoint 2007 en wilt u zien wat SharePoint 2010 voor u kan bieden?

‘SharePoint 2010 in de cloud’ biedt u het beste van deze twee werelden

U kunt SharePoint 2010 inzetten als een sociaal Intranet. Uw mensen hebben eenvoudig toegang tot actuele informatie en kunnen zo eenvoudig samenwerken aan documenten, zowel met collega’s op kantoor, onderweg of thuis. Zo zijn zij in staat elke dag snel en effectief beslissingen te nemen.

Door te kiezen voor ‘SharePoint 2010 in de cloud’, beschikt u over alle mogelijkheden van SharePoint 2010 zonder hoge investeringen voor beheer en installatie van de nieuwe infrastructuur. Met ‘SharePoint 2010 in de cloud’ van e-office heeft u de beschikking over een complete SharePoint 2010 omgeving ingericht door onze specialisten. Tijdens een workshop ervaart u wat de mogelijkheden zijn van deze omgeving en gaat u direct aan de slag. Na afloop van de workshop kunt u gedurende zes weken samen met uw collega’s gebruikmaken van de SharePoint omgeving. Deze periode kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor evaluatie. Na deze periode is het mogelijk het contract te verlengen zodat u gebruik kunt blijven maken van uw SharePoint 2010 cloud omgeving.

Inrichting op basis van uw wensen

Onderscheidend aan deze oplossing is dat de omgeving wordt ingericht op basis van uw wensen. Integratie met uw bestaande systemen, zoals het gebruik van data of het inloggen met uw bestaande gegevens behoort tot de mogelijkheden.

Flexibel én in controle

U bent flexibel; u betaalt een vast bedrag per week en u kunt het gewenste aantal gebruikers maandelijks vaststellen. Zo betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Daarbij blijft u in controle. U hebt invloed op de wijze van implementatie en behoudt ook daarna de controle.

Beheersen van risico’s

Wilt u in 2011 een eerste stap in de cloud zetten? Dan is dit uw kans. e-office en DutchCloud bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van de cloud zonder dat u concessies hoeft te doen ten aanzien van beveiliging en toegang. Als u wilt weten of de oplossing aan de door uw organisatiegestelde beveiligingseisen voldoet, dan kunt u met ‘SharePoint 2010 in de cloud’ een pilot doen waarop uw beveiligingsexperts de eisen kunnen toetsen.

Aanvullende licenties

Besluit u na deze zes weken de cloud omgeving te willen blijven gebruiken, dan kunnen wij u helpen aan de best passende licenties. Omdat deze omgeving dan volledig uw omgeving wordt, behoort ook het gebruik van uw bestaande licenties tot de mogelijkheden.

Zelf de mogelijkheden ervaren?

U kunt nu geheel vrijblijvend ‘SharePoint 2010 in de cloud’ zes weken uitproberen voor slechts € 495,- per week*. Vraag hier de trial aan, of neem voor meer informatie contact op met e-office via e-mail:
info@e-office.com of telefonisch 088 001 83 00.

Direct aan de slag: workshop

De workshop ‘SharePoint 2010 in de cloud’ is een integraal onderdeel van uw take-off in de cloud. Aan de hand van diverse scenario’s begeleiden wij u met het specifieke gebruik dat u voorziet met SharePoint 2010. Deze kan technisch van aard zijn: bijvoorbeeld voor een proefmigratie, product evaluatie, proof-of-concept, pilot, security assessment, enzovoort. Of voor een functioneel doel: effectief samenwerken, verbinden van mensen en kennis, effectief vergaderen, optimale communicatie en bereikbaarheid, werk en privé integratie, enzovoort.

Investering

De investering voor ‘SharePoint in de cloud’ bedraagt slechts € 495,-* per week voor de proefperiode van zes weken. Na de proefperiode kunt u SharePoint in de cloud vrijblijvend verlengen voor de actieprijs van € 495,- per week plus de kosten voor additionele licenties*. Als u gebruik maakt van deze actie betaalt u geen eenmalige kosten voor het inrichten van de omgeving.

Het is mogelijk gebruik te maken van extra opties (tegen een meerprijs):

  • integratie met uw eigen systemen; onder andere site-to-site VPN, dedicated firewall, SSO, Microsoft Lync, Microsoft Exchange
  • Dedicated xDSL verbinding
  • uitgebreide SharePoint inrichting voor meer dan 150 gebruikers
  • aanvullende ondersteuning bij invoering en gebruik; on-site, remote of telefonisch

* prijzen zijn exclusief BTW