Say HelloCloud!

Partners van HelloCloud!

Dit unieke aanbod wordt mogelijk gemaakt door:

E-office the human software organisation

e-office, the human software organisation is opgericht in 1991 en heeft zich direct vanaf het begin gespecialiseerd in het optimaliseren van de werkomgeving voor professionals. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. De dienstverlening van e-office is gericht op het begeleiden van de organisatie- en gedragsverandering die nodig is om de werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd en/of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal.

IBM Premium Business Partnere-office is Microsoft Partner,
IBM Premier Partner.

Dutch Cloud Infrastructure is our service

Voor de oplossing ‘SharePoint 2010 in de cloud’ wordt gebruik gemaakt van de Enterprise Cloud omgeving van Dutch Cloud. Dutch Cloud is een toonaangevende cloud computing aanbieder in Europa en is gespecialiseerd in ‘Infrastructure as a Service’ (IaaS). De organisatie levert afgeschermde ‘clouds’ voor klanten met optimale veiligheid, waarbij klanten een hoge mate van controle kunnen uitoefenen op zowel de implementatie als de wijze waarop omgeving beheerd wordt. De SharePoint omgevingen worden van elkaar gescheiden zodat optimale flexibiliteit blijft bestaan. Uw omgeving draait dus in een zogenaamde ‘Private Cloud’.

IBM Business PartnerDutch Cloud is een IBM Business Partner en heeft haar infrastructuur gebouwd op basis van hoogwaardige hard- en software oplossingen van IBM. Dutch Cloud heeft een langdurige samenwerkingsovereenkomst getekend met IBM ten aanzien de levering van cloud